Emekli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hamit Kenan Er Törenle Toprağa Verildi
Boyabat’ın Karacaören köyü sakinlerinden, Jandarma teşkilatına uzun yıllar hizmet vermiş olan emekli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hamit Kenan Er, kanserle mücadelesini kaybederek 02 Ağustos 2025 Cumartesi günü hayata gözlerini yumdu.
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Palyatif Polikliniği‘nde tedavi gören Hamit Kenan Er’in vefatı, ailesi ve sevenleri arasında derin üzüntüye neden oldu.
Askeri Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı
Emekli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hamit Kenan Er’in cenazesi, ikindi namazını müteakip Karacaören köyü mezarlığında düzenlenen askeri törenle toprağa verildi. Törene askeri erkan, ailesi, yakınları ve köy halkı yoğun katılım gösterdi.
Jandarma teşkilatına verdiği hizmetler ve vatanseverliği ile tanınan Hamit Kenan Er, sevenlerinin duaları ve askeri tören eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.










