Boyabat’ta Yerli Üretim Vurgusu: Başkan Kara Esnaf ve Vatandaşla Bir Araya Geldi
Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara, ilçe genelindeki esnaf ve vatandaş buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Kara, zabıta ekipleriyle birlikte pazar yerini ziyaret ederek esnafın taleplerini dinledi, vatandaşlarla sohbet etti ve yerli üretimin önemine dikkat çekti.
Hal Yeri Esnafından Köylü Pazarına Samimi Buluşma
Ziyaret kapsamında ilk olarak hal yeri esnafını ziyaret eden Başkan Hasan Kara, esnaflarla tek tek tokalaşarak işlerinin durumu hakkında sorular yöneltti. Esnafın yaşadığı sıkıntıları, beklentileri ve talepleri birinci ağızdan dinleyen Kara, belediye olarak her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını vurguladı.
Hal ziyaretinin ardından köylülerin satış noktasına geçen Başkan Kara, burada üreticilerle ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Tezgahları tek tek inceleyen Kara, hem üreticilerin hem de tüketicilerin halinden memnuniyet duyduğunu belirtti.
Yerli Sebze ve Meyvelerde Yüksek Kalite Vurgusu
Köylülerin sergilenen yerli sebze ve meyvelerin kalitesini yerinde gören Başkan Hasan Kara, yerli üretimin gücüne ve taze ürünlerin önemine dikkat çekti. Gerçekleştirdiği samimi sohbetlerde şu değerlendirmelerde bulundu:
“Boyabat’ımızın bereketli topraklarında yetişen yerli sebze ve meyvelerimiz, kalitesiyle ve doğallığıyla göz dolduruyor. Kendi üreticimizin emeği, sofralarımızın en büyük zenginliğidir. Hem esnafımızın kalkınması hem de vatandaşlarımızın en sağlıklı ürünlere en uygun koşullarda ulaşması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürülmelidir.”
Vatandaşlardan ve Esnaftan Başkan Kara’ya Teşekkür
Ziyaret boyunca vatandaşların ve pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşılan Başkan Hasan Kara, halkın sorunlarını yerinde dinlemenin önemine değindi. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar, Başkan Kara’nın kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Boyabat Belediyesi’nin esnaf dostu ve halk odaklı projelerinin, önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceği bildirildi.
Boyabat’taki bu sıcak pazar ziyareti hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir? Yerli üretimi desteklemek için yerel yönetimlerin yürüttüğü çalışmaları yeterli buluyor musunuz?







