Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boyabat Emniyet Önünde Tekmeli Yumruklu Kavga!

Boyabat’ta bayramın ikinci günü Kalebağı piknik alanında başlayan tartışma emniyet önünde dev bir kavgaya dönüştü. Polis ve jandarmanın müdahale ettiği 200 kişilik grup hakkında detaylar…

Boyabat'ta bayramın ikinci günü Kalebağı piknik alanında başlayan tartışma emniyet

Boyabat Emniyet Önünde Tekmeli Yumruklu Kavga!

Boyabat’ta Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde piknik alanında başlayan sözlü tartışma, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde büyük bir kavgaya dönüştü. Yaklaşık 200 kişilik grubun karıştığı olaylara polis, çevik kuvvet, bekçiler ve jandarma ekipleri müdahale etti.

Kalebağı Mesire Alanında Başlayan Gerginlik

Bayram tatilini fırsat bilen ailelerin akın ettiği Boyabat Kalebağı piknik alanı, üzücü bir olaya sahne oldu. Edinilen bilgilere göre, piknikçiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Gerginliğin tırmanması üzerine taraflar durumu emniyete taşıdı.

Emniyet Müdürlüğü Önü Ana Baba Gününe Döndü

Şikayetçi tarafların Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne intikal etmesinin ardından, bina önünde kalabalık bir grup toplandı. Taraflar arasındaki sözlü atışmalar kısa sürede yerini tekmeli ve yumruklu kavgaya bıraktı. Silah veya bıçağın kullanılmadığı kavgada sadece yumruklar konuştu.

Güvenlik Güçlerinden Ortak Müdahale: Polis ve Jandarma Devrede

Olayların büyümesi ve kalabalığın yaklaşık 200 kişiye ulaşması üzerine emniyet güçleri zor anlar yaşadı. Müdahalede yetersiz kalan ekiplere Sinop Çevik Kuvvet Ekipleri, Gece Bekçileri, Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı Takviye Kuvvetleri  takviye geldi:

Kalabalık Güçlükle Dağıtıldı

Polis ve jandarmanın yoğun çabaları ve kararlı müdahalesi sonucunda öfkeli grup dağıtıldı. Emniyet binası çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı. Bayram huzurunun bozulduğu o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından endişeyle izlendi.

boyabat kavga 656641cevik kuvvet polis jardarma121247 boyabat kavga 656641cevik kuvvet polis jardarma1212 boyabat kavga 656641cevik kuvvet polis jardarma