Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Odası 191 Oyun 125’i Uğur Yılmaz’a!
Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimi, 12 Şubat 2026 tarihinde Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu genel kurulda 191 üye oy kullandı. Yapılan seçim sonucunda Uğur Yılmaz 125 oy alarak başkanlığa seçildi.
191 Oy Kullanıldı, 3 Oy Geçersiz Sayıldı
Genel kurulda iki aday yarıştı. Sandıkların açılmasının ardından yapılan sayımda;
-
Uğur Yılmaz: 125 oy
-
M. Murat Yükselecek: 63 oy
-
Geçersiz Oy: 3
Toplam 191 oyun kullanıldığı seçimde çoğunluğun desteğini alan Uğur Yılmaz, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni başkanı oldu.
Esnaflar Yoğun Katılım Gösterdi
Boyabat’taki marangoz ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren esnafların katılım sağladığı genel kurul, demokratik bir ortamda gerçekleşti. Seçim sürecinin tamamlanmasının ardından sonuçlar salonda bulunan üyelere duyuruldu.
Yeni başkan Uğur Yılmaz’ın önümüzdeki dönemde esnafın sorunları, sektörel gelişmeler ve dayanışma konularında çalışmalar yürütmesi bekleniyor.
Boyabat’ta Esnaf Seçimleri Tamamlandı
Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan seçim, ilçe esnafı açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendirildi. Marangozlar ve inşaatçılar odasında gerçekleşen bu genel kurul ile birlikte yeni yönetim dönemi resmen başlamış oldu.
BOYABAT İNŞAATÇILAR VE MARANGOZLAR ESNAF VE SANATKARLAR ODASI
BAŞKAN UĞUR YILMAZ
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYE ADAY LİSTESİ
1- ALİ UYSAL
2- NAYİM KОСА
3- SELAMET ÖZCAN
4- GÜLHAN BOZKURT
5- МЕНМЕT ALİ DİLSİz
6- МЕНМЕT AKİF ASLAN
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYE ADAY LİSTESİ
1- BEKİR GEZER
2- KADİR YILAF
3- ADEM ÖZCAN
4- YÜKSEL TUFAN
5- AZİZ AYDINLI
6- İBRAHİM YİĞİT
7- BAYRAM KARTAL
DENETİM KURULU ASİL ÜYE ADAY LİSTESİ
1- ΚΕΝΑΝ ASLAN
2- YASİN ŞAHİN
3- ABDULKADİR KARACA
DENETİM KURULU YEDEK ÜYE ADAY LİSTESİ
1- ÜMİT CEBECİ
2- SONER KARA
3- İSA YAŞAR









