Boyabat’ta Yalnız Yaşayan Engelli Vatandaş Konteynerinde Ölü Bulundu
Sinop’un Boyabat ilçesi Yeni Mahalle’de meydana gelen acı olayda, yalnız yaşadığı öğrenilen yürüme engelli Hüseyin Menteş evinde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre, Boyabat Yeni Mahalle’de bulunan konteynerde yaşamını sürdüren Hüseyin Menteş’ten (yürüme engelli) bir süredir haber alamayan yakınları ve komşuları durumdan şüphelendi. Menteş’in kaldığı konteynere giren vatandaşlar, kendisini hareketsiz halde yatarken buldu.
İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, Hüseyin Menteş’in hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, Menteş’in cansız bedeni ölüm sebebinin netleştirilmesi amacıyla hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme ve soruşturma başlatıldı.






