Eski Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde Yangın Çıktı!
Sinop’un Boyabat ilçesinde sabah saatlerinde hareketli ve endişeli dakikalar yaşandı. Yıkım çalışmaları öncesinde ön hazırlıkların sürdürüldüğü Eski Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi binasının morg girişinde, saat 11.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Yıkım Öncesi Hazırlık Yapılıyordu: Boyabat’ta Hastane Binası Alev Alev!
Atıl durumdaki binadan yükselen yoğun siyah dumanlar kısa sürede ilçenin pek çok noktasından net bir şekilde görüldü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda Boyabat Belediyesi İtfaiye ekibi ve güvenlik gücü sevk edildi.

Boyabat Eski Hastanesinde Yangın: İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor
İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına alma ve söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor. İlk belirlemelere göre olayda ölen ya da yaralanan bulunmazken, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı inceleme başlatıldı.




