Boyabat Eski Stadyum Caddesi’nde Kurye Motosikleti Otomobilin Altına Sıkıştı!
Boyabat, akşam saatlerinde yürekleri ağza getiren feci bir kazaya sahne oldu. Genç bir kurye, otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet otomobilin ön kısmına ok gibi saplanıp sıkışırken, genç kurye yola savrularak yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, akşam saat 20.45 sıralarında Boyabat’ın işlek güzergahlarından biri olan Boyabat Eski Stadyum Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan bir otomobil ile bir kurye motosikleti henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet, otomobilin ön tamponunun altına girerek adeta metal yığınına döndü ve orada sıkıştı. Sürücü koltuğundan fırlayan genç kurye ise sert bir şekilde asfalta düşerek acı içinde yerde kaldı.
Polis ve Sağlık Ekipleri Seferber Oldu
Kazayı gören çevredeki esnaf ve vatandaşlar hemen yardıma koşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.
-
Polis Ekipleri: Yeni bir kazanın yaşanmaması için Eski Stadyum Caddesi’nde trafik akışını kontrollü olarak sağladı ve çevre güvenliğini aldı.
-
112 Sağlık Ekipleri: Yerde yaralı halde yatan genç kuryeye ilk müdahaleyi kaza yerinde, vatandaşların endişeli bakışları arasında yaptı.
Boyabat Devlet Hastanesi’ne Kaldırıldı Olay yerinde sedyeye alınan ve ilk tedavisi ambulansta gerçekleştirilen talihsiz kurye, vakit kaybedilmeden Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sonrası otomobilin altına sıkışan motosiklet, vatandaşların yardımıyla çıkarılabildi. Hastaneye kaldırılan kuryenin hayati tehlikesinin bulunmadığı, Polis ekipleri trafik kazasıyla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.





