Boyabat Gökdere Mahallesi Muhtar Adayı Kadriye Arıkan
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde adaylıklar netleşmeye devam ederken, Gökdere Mahallesi sakinlerinin yakından tanıdığı Kadriye Arıkan’ın adaylık kararı mahallede ilgiyle karşılandı.
Arıkan, yaptığı açıklamada mahalleye hizmet etmek amacıyla bu yola çıktığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Mahallemizin ihtiyaçlarını biliyorum. Daha yaşanabilir bir Gökdere için çalışmak istiyorum.”

Amaç: Daha Yaşanabilir Bir Mahalle
Kadriye Arıkan, adaylık sürecinde mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alacağını vurguladı. Özellikle;
- Altyapı sorunlarının çözümü
- Sosyal dayanışmanın artırılması
- Mahalle hizmetlerinin geliştirilmesi
gibi konulara öncelik vereceğini ifade etti.
Boyabat’ta Yerel Seçim Heyecanı
Sinop genelinde olduğu gibi Boyabat’ta da muhtarlık ve belediye seçimleri öncesinde adaylar birer birer açıklanmaya devam ediyor. Gökdere Mahallesi’nde de seçim sürecinin oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor.
Sonuç: Gökdere’de Seçim Yarışı Başladı
Kadriye Arıkan’ın adaylığını açıklamasıyla birlikte Gökdere Mahallesi’nde seçim heyecanı arttı. Önümüzdeki günlerde diğer adayların da netleşmesiyle birlikte yarışın daha da kızışması bekleniyor.




